Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16357
Назва: | Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згустку |
Інші назви: | Усовершенствование конструкции барабана сепаратора для разделения творожного сгустка Modifications drum separator for separating curd bunch |
Автори: | Люлька, Д. М. Слюсенко, А. М. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Люлька Д. М., Слюсенко А. М. Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згустку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 265-270. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено процес сепарування та запропоновано
удосконалену конструкцію барабану сепаратора для розділення
сирного згустку. Результати удосконалення конструкції барабану
сепаратора призвели до інтенсифікації процесу сепарування. В статье исследован процесс сепарирования и предложена усовершенствованная конструкция барабана сепаратора для разделения творожного сгустка. Результаты усовершенствования конструкции барабана сепаратора привели к интенсификации процесса сепарирования. In the article the process of separation and proposed an improved design of the separator drum to separate the curd clot. Results of improvements separator drum design has led to an intensification of separation process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16357 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42_179_2016.pdf | 371.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.