Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorУханова, І. М.-
dc.contributor.authorКітченко, Л. М.-
dc.contributor.authorОкуневська, С. О.-
dc.date.accessioned2022-11-30T21:56:44Z-
dc.date.available2022-11-30T21:56:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНазаренко Ю. В., Уханова І. М., Кітченко Л. М., Окуневська С. О. Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 255-259.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16354-
dc.description.abstractНаведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон «Фібрил» на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації при виготовленні сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон при виробництві сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.uk_UA
dc.description.abstractПриведена общая характеристика пищевых волокон и их роль в организме человека. В частности, рассмотрено влияние пищевых волокон «Фибрил» на технологию производства творога. Исследованы параметры гомогенизации при изготовлении творога. Доказано преимущества использования пищевых волокон при производстве творога по сравнению с традиционной технологией.uk_UA
dc.description.abstractShows a general characteristic of dietary fiber and their role in the human body. In particular, we consider the influence of dietary fiber "fibro" for cheese production technology. Homogenization parameters were studied in the manufacture of cheese. Proven benefits of dietary fiber in the manufacture of cheese as compared to conventional technology.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleДослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнамиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния гомогенизации на качество творога с пищевиыми волокнамиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the influence on the quality homogenization curd pischevіmi fiberuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40_179_2016.pdf349.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.