Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343
Title: Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном
Other Titles: Исследование реологических свойств эмульсионных кремов с ланолином
Investigation of rheological properties of emulsion cream with lanolin
Authors: Сабадаш, Н. І.
Пасічний, В. М.
Бахмут, Ж. О.
Ясінська, А. І.
Жаворонкова, Я. А.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Сабадаш Н. І., Пасічний В. М., Бахмут Ж. О., Ясінська А. І., Жаворонкова Я. А. Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 227-232.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті наведено вплив різної концентрації ланоліну на реологічні властивості емульсійного крему. Доведено технологічну ефективність застосування ланоліну, як структуроутворювача.
В статье показано влияние различной концентрации ланолина на реологические свойства эмульсионного крема. Доказана технологическая эффективность применения ланолина, как структурообразователя.
The article presents influence of different concentrations on the rheological properties of emulsion cream of lanolin. Proven technological efficiency of application lanolin as structurecreator.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36_179_2016.pdf430.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.