Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16332
Назва: Методи забезпечення безпеки сільськогосподарської і харчової продукції
Автори: Бутко, Н. Н.
Науковий керівник : Гладченко, В. Я.
Дата публікації: 2010
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бутко Н. Н. Методи забезпечення безпеки сільськогосподарської і харчової продукції. Матеріали студентської науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Гладченко В. Я. Харків: ХНТУСГ, 2010. С. 93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16332
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали студентської науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2010-93.pdf177.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.