Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГладченко, В. Я.-
dc.contributor.authorБутко, Н. Н.-
dc.date.accessioned2022-11-30T20:00:08Z-
dc.date.available2022-11-30T20:00:08Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБутко Н. Н. Методи забезпечення безпеки сільськогосподарської і харчової продукції. Матеріали студентської науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Гладченко В. Я. Харків: ХНТУСГ, 2010. С. 93.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16332-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.titleМетоди забезпечення безпеки сільськогосподарської і харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали студентської науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2010-93.pdf177.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.