Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16240
Название: | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Івашина, Лілія Леонідівна Колесніченко, Тетяна Олександрівна Деркач, Тетяна Михайлівна |
Дата публикации: | 25-фев-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки. Патент України на винахід № 85780, МПК (2009) A23C 17/00 A23C 23/00 A23L 1/29. Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колесниченко, Т. М. Деркач. № a200709439. Заявл. 20.08.2007. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с. |
Серия/номер: | 11;85780 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання запіканки, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, формування виробів та теплову обро бку, який відрізняється тим, що як молочнобілковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, біологічно-активну йодовмісну добавку - еламін, змішування компонентів проводять протягом 5-7 хвилин, після чого їх викладають у попередньо змащені маргарином та посипані сухарями форми, поверхню маси розрівнюють, змащують сметаною та випікають за температури 210-220°С протягом 20-25 хвилин, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молочно-білковий концентрат зі сколотин 50,0-60,0 борошно пшеничне 10,0-12,0 цукор 10,0-12,0 яйця 4,0-5,0 маргарин столовий 5,0-6,0 сухарі 5,0-6,0 сметана 5,0-6,0 еламін 1,0-3,0. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16240 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
85780.pdf | 67.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.