Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.contributor.authorКолесніченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-30T11:21:26Z-
dc.date.available2022-11-30T11:21:26Z-
dc.date.issued2009-02-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-білкової запіканки. Патент України на винахід № 85780, МПК (2009) A23C 17/00 A23C 23/00 A23L 1/29. Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колесниченко, Т. М. Деркач. № a200709439. Заявл. 20.08.2007. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16240-
dc.description.abstractСпосіб одержання запіканки, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, формування виробів та теплову обро бку, який відрізняється тим, що як молочнобілковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, біологічно-активну йодовмісну добавку - еламін, змішування компонентів проводять протягом 5-7 хвилин, після чого їх викладають у попередньо змащені маргарином та посипані сухарями форми, поверхню маси розрівнюють, змащують сметаною та випікають за температури 210-220°С протягом 20-25 хвилин, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молочно-білковий концентрат зі сколотин 50,0-60,0 борошно пшеничне 10,0-12,0 цукор 10,0-12,0 яйця 4,0-5,0 маргарин столовий 5,0-6,0 сухарі 5,0-6,0 сметана 5,0-6,0 еламін 1,0-3,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;85780-
dc.titleСпосіб одержання молочно-білкової запіканкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85780.pdf67.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.