Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193
Назва: Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Демченко, Владислав Олександрович
Малько, Олександр Миколайович
Дата публікації: 10-гру-2018
Бібліографічний опис: Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130578, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, О. М. Малько. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 07552. Заявл. 05.07.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 4 с.
Серія/номер: 11;130578
Короткий огляд (реферат): Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання передбачає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 46 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 5 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
130578.pdf219.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.