Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193
Назва: | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Демченко, Владислав Олександрович Малько, Олександр Миколайович |
Дата публікації: | 10-гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130578, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, О. М. Малько. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 07552. Заявл. 05.07.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 4 с. |
Серія/номер: | 11;130578 |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання передбачає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 46 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 5 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
130578.pdf | 219.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.