Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16193
Название: | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Авторы: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Демченко, Владислав Олександрович Малько, Олександр Миколайович |
Дата публикации: | 10-дек-2018 |
Библиографическое описание: | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130578, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, О. М. Малько. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 07552. Заявл. 05.07.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 4 с. |
Серия/номер: | 11;130578 |
Краткий осмотр (реферат): | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання передбачає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 46 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 5 хв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
130578.pdf | 219.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.