Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148
Назва: Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Іванніков, Павло Васильович
Гершун, Валерія Сергіївна
Холодна, Анна Вікторівна
Дата публікації: 10-жов-2018
Бібліографічний опис: Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 128764, МПК (2018.01) A21D 13/00 A21D 2/00. А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун, А. В. Холодна. № u 2018 02978. Заявл. 23.03.2018. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 5 с.
Серія/номер: 11;128764
Короткий огляд (реферат): Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності містить борошно пшеничне 1-го сорту, дріжджі, сіль кухонну. Як збагачувальний компонент використовується борошно гречане та борошно житнє обдирне, як дріжджі використовується суха закваска O-tentic Slovian, додатково вноситься ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128764.pdf205.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.