Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.contributor.authorГершун, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorХолодна, Анна Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-29T14:53:22Z-
dc.date.available2022-11-29T14:53:22Z-
dc.date.issued2018-10-10-
dc.identifier.citationГречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 128764, МПК (2018.01) A21D 13/00 A21D 2/00. А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун, А. В. Холодна. № u 2018 02978. Заявл. 23.03.2018. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148-
dc.description.abstractГречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності містить борошно пшеничне 1-го сорту, дріжджі, сіль кухонну. Як збагачувальний компонент використовується борошно гречане та борошно житнє обдирне, як дріжджі використовується суха закваска O-tentic Slovian, додатково вноситься ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;128764-
dc.titleГречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
128764.pdf205.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.