Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, Антоніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Попова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ленерт, Світлана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.contributor.author | Гершун, Валерія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Холодна, Анна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T14:53:22Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T14:53:22Z | - |
dc.date.issued | 2018-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 128764, МПК (2018.01) A21D 13/00 A21D 2/00. А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун, А. В. Холодна. № u 2018 02978. Заявл. 23.03.2018. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148 | - |
dc.description.abstract | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності містить борошно пшеничне 1-го сорту, дріжджі, сіль кухонну. Як збагачувальний компонент використовується борошно гречане та борошно житнє обдирне, як дріжджі використовується суха закваска O-tentic Slovian, додатково вноситься ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;128764 | - |
dc.title | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
128764.pdf | 205.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.