Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148
Title: | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності |
Authors: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Попова, Тетяна Миколаївна Ленерт, Світлана Олександрівна Іванніков, Павло Васильович Гершун, Валерія Сергіївна Холодна, Анна Вікторівна |
Issue Date: | 10-Oct-2018 |
Citation: | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 128764, МПК (2018.01) A21D 13/00 A21D 2/00. А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун, А. В. Холодна. № u 2018 02978. Заявл. 23.03.2018. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;128764 |
Abstract: | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності містить борошно пшеничне 1-го сорту, дріжджі, сіль кухонну. Як збагачувальний компонент використовується борошно гречане та борошно житнє обдирне, як дріжджі використовується суха закваска O-tentic Slovian, додатково вноситься ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16148 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
128764.pdf | 205.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.