Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16144
Название: Спосіб виготовлення збивних цукерок
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публикации: 10-июл-2018
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126753, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11469. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 5 с.
Серия/номер: 11;126753
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування та пакування. Частина сухого яєчного білка замінюють цілим насінням чіа, яке вносять до розчину сухого яєчного білка в кількості 10…50 % від маси сухого яєчного білка. Частину жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10…50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16144
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
126753.pdf159.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.