Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16144
Title: Спосіб виготовлення збивних цукерок
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Issue Date: 10-Jul-2018
Citation: Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126753, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11469. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;126753
Abstract: Спосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування та пакування. Частина сухого яєчного білка замінюють цілим насінням чіа, яке вносять до розчину сухого яєчного білка в кількості 10…50 % від маси сухого яєчного білка. Частину жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10…50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16144
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126753.pdf159.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.