Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140
Title: Спосіб визначення кольору харчових продуктів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Issue Date: 10-Apr-2018
Citation: Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124573, МПК B01D 1/22 (2006.01) H05B 3/36 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11824. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 4 с.
Series/Report no.: 11;124573
Abstract: Роторний випарник, що складається з корпусу, забезпеченого поверхнею, яка передає тепло, системою приводу, герметизуючого вузла, сепаруючого пристрою і розташованого по осі апарата ротора з рухливими шарнірними лопатками. Для обігріву робочої камери введено гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу, зовнішня поверхня якого обгорнута ізоляційним матеріалом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124573.pdf199.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.