Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16140
Назва: Спосіб визначення кольору харчових продуктів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Дата публікації: 10-кві-2018
Бібліографічний опис: Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124573, МПК B01D 1/22 (2006.01) H05B 3/36 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11824. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 4 с.
Серія/номер: 11;124573
Короткий огляд (реферат): Роторний випарник, що складається з корпусу, забезпеченого поверхнею, яка передає тепло, системою приводу, герметизуючого вузла, сепаруючого пристрою і розташованого по осі апарата ротора з рухливими шарнірними лопатками. Для обігріву робочої камери введено гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу, зовнішня поверхня якого обгорнута ізоляційним матеріалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124573.pdf199.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.