Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16140
Назва: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Ляшенко, Богдан Віталійович |
Дата публікації: | 10-кві-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124573, МПК B01D 1/22 (2006.01) H05B 3/36 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11824. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 4 с. |
Серія/номер: | 11;124573 |
Короткий огляд (реферат): | Роторний випарник, що складається з корпусу, забезпеченого поверхнею, яка передає тепло, системою приводу, герметизуючого вузла, сепаруючого пристрою і розташованого по осі апарата ротора з рухливими шарнірними лопатками. Для обігріву робочої камери введено гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу, зовнішня поверхня якого обгорнута ізоляційним матеріалом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124573.pdf | 199.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.