Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКіптела, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorЛяшенко, Богдан Віталійович-
dc.date.accessioned2022-11-29T13:59:27Z-
dc.date.available2022-11-29T13:59:27Z-
dc.date.issued2018-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124573, МПК B01D 1/22 (2006.01) H05B 3/36 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11824. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140-
dc.description.abstractРоторний випарник, що складається з корпусу, забезпеченого поверхнею, яка передає тепло, системою приводу, герметизуючого вузла, сепаруючого пристрою і розташованого по осі апарата ротора з рухливими шарнірними лопатками. Для обігріву робочої камери введено гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу, зовнішня поверхня якого обгорнута ізоляційним матеріалом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;124573-
dc.titleСпосіб визначення кольору харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124573.pdf199.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.