Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16114
Назва: Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Дата публікації: 25-січ-2018
Бібліографічний опис: Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 122890, МПК (2017.01) A23B 7/04 (2006.01) A23L 19/00. Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 09147. Заявл. 15.09.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 4 с.
Серія/номер: 11;122890
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення неїстівної частини, бланшування, заморожування. Як сировину використовують сушені яблука, полуницю, цукор та додатково вівсяні пластівці. Сушені яблука бланшують у водному середовищі за температурою 100 °C. Усі інгредієнти подрібнюють механічним способом, отриману суміш порційно розфасовують та заморожують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16114
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122890.pdf154.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.