Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16114
Название: Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі
Авторы: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Дата публикации: 25-янв-2018
Библиографическое описание: Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 122890, МПК (2017.01) A23B 7/04 (2006.01) A23L 19/00. Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 09147. Заявл. 15.09.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 4 с.
Серия/номер: 11;122890
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення неїстівної частини, бланшування, заморожування. Як сировину використовують сушені яблука, полуницю, цукор та додатково вівсяні пластівці. Сушені яблука бланшують у водному середовищі за температурою 100 °C. Усі інгредієнти подрібнюють механічним способом, отриману суміш порційно розфасовують та заморожують.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16114
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122890.pdf154.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.