Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16102
Назва: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Автори: Неклеса, Ольга Павлівна
Вовк, Валерія Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Дата публікації: 10-жов-2018
Бібліографічний опис: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. Патент України на винахід № 117869, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. П Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 13510. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 7 с.
Серія/номер: 11;117869
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до способу отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів що передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення, де у рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20-8080-20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід, суміш всередині капсул містить 1,0-18,0 % сухої молочної сироватки, 30,0-45,0 % цукру, 2,0-5,0 % загусників та 0,2-0,7 % хлориду кальцію, а оболонка, утворена на основі альгінату кальцію, та суміш рослинних складових і капсул уварюють до вмісту сухих речовин 66,0-80,0 % з отриманням начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16102
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
117869.pdf243.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.