Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16102
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Неклеса, Ольга Павлівна | - |
dc.contributor.author | Вовк, Валерія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Євген Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T11:49:03Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T11:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2018-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. Патент України на винахід № 117869, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. П Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 13510. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 10.10.2018, Бюл.№ 19. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16102 | - |
dc.description.abstract | Винахід належить до способу отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів що передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення, де у рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20-8080-20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід, суміш всередині капсул містить 1,0-18,0 % сухої молочної сироватки, 30,0-45,0 % цукру, 2,0-5,0 % загусників та 0,2-0,7 % хлориду кальцію, а оболонка, утворена на основі альгінату кальцію, та суміш рослинних складових і капсул уварюють до вмісту сухих речовин 66,0-80,0 % з отриманням начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;117869 | - |
dc.title | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
117869.pdf | 243.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.