Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16036
Назва: Рівень самозабезпечення молоком та ємність внутрішнього ринку молока в Україні
Інші назви: Milk self-support level and capacity of the domestic milk market in Ukraine
Автори: Хоменко, А. Ю.
Науковий керівник : Ткаченко, С. Є.
Ключові слова: молочне скотарство;молокопродуктовий сектор;продуктивність корів;баланс молока;ємність ринку;dairy farming;dairy-product sector;productiveness;milk balance;milk market
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Хоменко А. Ю. Рівень самозабезпечення молоком та ємність внутрішнього ринку молока в Україні. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 157-161.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
Короткий огляд (реферат): Стан розвитку агропромислового комплексу та галузі молочного скотарства впливає на соціальну та економічну стабільність економічної системи. Проведений аналіз показує, що Україна виробляє молока більше, ніж споживає. Рівень самозабезпечення за досліджує мий період (як відношення обсягів виробництва молока до обсягів споживання) складає біля 1,05-1,29. Тобто існує потенціал для експорту молочної продукції. Споживання на рівні 52 % від науково обґрунтованого рівня свідчить про необхідність його збільшення та розвитку ємності внутрішнього ринку молока. На основі аналізу вважаємо, що держава мусить мати довгострокову комплексну програму розвитку молоко продуктового сектору. Зокрема, для початку необхідно забезпечити виробництво молока на рівні раціональної норми споживання.
The state of development of the agro-industrial complex and the dairy farming industry affects the social and economic stability of the economic system. The analysis shows that Ukraine produces more milk than it consumes. The level of self-sufficiency according to my period studies (as the ratio of milk production to consumption) is about 1.05-1.29. That is, there is potential for the export of dairy products. Consumption at the level of 52 % of the scientifically based level indicates the need for its increase and development of the capacity of the domestic milk market. Based on the analysis, we believe that the state should have a long-term comprehensive program for the development of milk in the food sector. In particular, for starters, it is necessary to ensure milk production at the level of rational consumption standards.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16036
ISBN: 978-617-7602-78-0
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник СНТ_випуск 2_2019-157-161.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.