Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТкаченко, С. Є.-
dc.contributor.authorХоменко, А. Ю.-
dc.date.accessioned2022-11-29T07:55:40Z-
dc.date.available2022-11-29T07:55:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationХоменко А. Ю. Рівень самозабезпечення молоком та ємність внутрішнього ринку молока в Україні. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 157-161.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7602-78-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16036-
dc.description.abstractСтан розвитку агропромислового комплексу та галузі молочного скотарства впливає на соціальну та економічну стабільність економічної системи. Проведений аналіз показує, що Україна виробляє молока більше, ніж споживає. Рівень самозабезпечення за досліджує мий період (як відношення обсягів виробництва молока до обсягів споживання) складає біля 1,05-1,29. Тобто існує потенціал для експорту молочної продукції. Споживання на рівні 52 % від науково обґрунтованого рівня свідчить про необхідність його збільшення та розвитку ємності внутрішнього ринку молока. На основі аналізу вважаємо, що держава мусить мати довгострокову комплексну програму розвитку молоко продуктового сектору. Зокрема, для початку необхідно забезпечити виробництво молока на рівні раціональної норми споживання.uk_UA
dc.description.abstractThe state of development of the agro-industrial complex and the dairy farming industry affects the social and economic stability of the economic system. The analysis shows that Ukraine produces more milk than it consumes. The level of self-sufficiency according to my period studies (as the ratio of milk production to consumption) is about 1.05-1.29. That is, there is potential for the export of dairy products. Consumption at the level of 52 % of the scientifically based level indicates the need for its increase and development of the capacity of the domestic milk market. Based on the analysis, we believe that the state should have a long-term comprehensive program for the development of milk in the food sector. In particular, for starters, it is necessary to ensure milk production at the level of rational consumption standards.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник студентського наукового товариства;Вип. 2-
dc.subjectмолочне скотарствоuk_UA
dc.subjectмолокопродуктовий секторuk_UA
dc.subjectпродуктивність корівuk_UA
dc.subjectбаланс молокаuk_UA
dc.subjectємність ринкуuk_UA
dc.subjectdairy farminguk_UA
dc.subjectdairy-product sectoruk_UA
dc.subjectproductivenessuk_UA
dc.subjectmilk balanceuk_UA
dc.subjectmilk marketuk_UA
dc.titleРівень самозабезпечення молоком та ємність внутрішнього ринку молока в Україніuk_UA
dc.title.alternativeMilk self-support level and capacity of the domestic milk market in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник СНТ_випуск 2_2019-157-161.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.