Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033
Назва: | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів |
Автори: | Неклеса, Ольга Павлівна Вовк, Валерія Сергіївна Пивоваров, Євген Павлович |
Дата публікації: | 10-лип-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. Патент України на корисну модель № 117737, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23G 3/34 (2006.01). О. П. Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 13507. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 10.07.2017, Бюл.№ 13. 7 с. |
Серія/номер: | 11;117737 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення. У рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20…8080…20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
117737.pdf | 202.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.