Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033
Назва: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Автори: Неклеса, Ольга Павлівна
Вовк, Валерія Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Дата публікації: 10-лип-2017
Бібліографічний опис: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. Патент України на корисну модель № 117737, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23G 3/34 (2006.01). О. П. Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 13507. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 10.07.2017, Бюл.№ 13. 7 с.
Серія/номер: 11;117737
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення. У рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20…8080…20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
117737.pdf202.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.