Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033
Название: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Авторы: Неклеса, Ольга Павлівна
Вовк, Валерія Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Дата публикации: 10-июл-2017
Библиографическое описание: Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. Патент України на корисну модель № 117737, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23G 3/34 (2006.01). О. П. Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 13507. Заявл. 28.12.2016. Опубл. 10.07.2017, Бюл.№ 13. 7 с.
Серия/номер: 11;117737
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання начинки для борошняних кондитерських та кулінарних виробів передбачає уварювання рослинної складової, цукру з отриманням варення. У рослинну складову додають молочну сироватку у формі капсул за співвідношення капсулирослинна складова, як 20…8080…20 мас. % з отриманням суміші, а як рослинну сировину використовують пюре фруктів, некрохмалевмісних овочів та ягід.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16033
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
117737.pdf202.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.