Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15927
Назва: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Дата публікації: 10-січ-2017
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113000, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06050. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;113000
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15927
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113000.pdf160.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.