Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15927
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Душенок, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Усатюк, Світлана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T14:35:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T14:35:36Z | - |
dc.date.issued | 2017-01-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113000, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06050. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15927 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;113000 | - |
dc.title | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
113000.pdf | 160.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.