Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15927
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Issue Date: 10-Jan-2017
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113000, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06050. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;113000
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15927
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
113000.pdf160.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.