Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15926
Название: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Шильман, Лев Залманович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дата публикации: 10-янв-2017
Библиографическое описание: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112999, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Л. З. Шильман, Л. О. Чуйко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06049. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Серия/номер: 11;112999
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15926
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
112999.pdf160.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.