Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15925
Назва: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, Світлана Іванівна Федак, Наталя Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна |
Дата публікації: | 10-січ-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112997, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06040. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;112997 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15925 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
112997.pdf | 163.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.