Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15925
Название: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, Світлана Іванівна Федак, Наталя Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна |
Дата публикации: | 10-янв-2017 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112997, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06040. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серия/номер: | 11;112997 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15925 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
112997.pdf | 163.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.