Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15893
Название: Спосіб отримання солодкої плитки "Редгемчик", збагаченої на гемове залізо
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Погожих, Микола Іванович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Цьова, Анна Олексіївна
Дата публикации: 10-окт-2011
Библиографическое описание: Спосіб отримання солодкої плитки "Редгемчик", збагаченої на гемове залізо. Патент України на корисну модель № 63253, МПК A23J 1/06 (2006.01). О. І. Черевко, В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, О. В. Нєміріч, А. О. Цьова. № u201015377. Заявл. 20.12.2010. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 4 с.
Серия/номер: 11;63253
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання солодкої плитки «Редгемчик», збагаченої на гемове залізо, що полягає у підготовці сировини до виробництва (просіювання цукру та какао, підігрів крохмальної патоки, фільтрацію згущеного молока, пом'якшення води, прожарювання арахісу та подрібнення, звільнення від пакування ванілі, пластівців із зародків пшениці); приготуванні цукрового сиропу; приготуванні ірисного напівфабрикату шляхом заливання у варочний реактор з цукровим сиропом згущеного молока і підігрітої патоки при постійному перемішуванні; уварюванні суміші для отримання ірисної маси до вмісту вологи 25 %; фільтрації ірисного напівфабрикату та подальшому варінні до вмісту сухих речовин 9-10 %; охолодженні ірисної маси до температури 80-85°С та перевантаженні у змішувач (при цьому температура знижується до 75-80°С); введенні при постійному перемішуванні до 13,8 % відходів ірису охолодженні до температури 65- 70°С, засипанні пластівців із зародків пшениці, арахісу, ванілі, який відрізняється тим, що при засипанні компонентів замість сухого харчового концентрату крові до складу ірисної маси вводять дієтичну добавку «Редгем», далі відбувається перемішування ірисної маси впродовж 40-45 хв. при підтриманні температури 60-70°С, вивантаження у металеві форми, змащені жиром, охолодження до температури 40-45°С при відносній вологості повітря 75 %; формування у пласти завтовшки не менше 13 мм, розрізання на плитки масою 50±2 г, висушування при температурі 18-20°С і вологості повітря 75 % протягом 72 год., пакування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, г на 1 плитку (в натурі): цукор - 20,0; згущене молоко незбиране з цукром - 19,5; патока крохмальна - 13,0; дієтична добавка «Редгем» - 3,7...3,9; пластівці із зародків пшениці - 1,3...1,5; арахіс - 0,6; ванілін - 0,03.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15893
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
63253.pdf164.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.