Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15888
Назва: Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки
Автори: Шубіна, Лідія Юріївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Крівіч, Володимир Соломонович
Дата публікації: 15-гру-2003
Бібліографічний опис: Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки. Патент України на винахід № 62890, МПК 7 А22С17/14, А22С13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, В. С. Крівіч. № 2003043591. Заявл. 21 04 2003. Опубл. 15.12.2003, Бюл № 12. 3 с.
Серія/номер: 11;62890
Короткий огляд (реферат): Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки, що передбачає струшування і промивання від солі у воді з рН 7,0- 8,0 при температурі 15-20°С протягом 10-15 хв , а потім замочування у воді з рН 7,0-8,0 при температурі 20-35°С протягом 3-5 хв для свіжоконсервованого фабрикату, протягом 30-60 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 МІСЯЦІВ, протягом 1,5-2,0 годин для фабрикату з терміном зберігання понад 6 МІСЯЦІВ, ЯКИЙ відрізняється тим, що безпосередньо перед зануренням кишкового фабрикату у склад для обробки, проводять другий етап розмочування віджатого фабрикату кишок у СВІЖІЙ воді з рН 7,0-8,0 при температурі 6-10°С протягом 12-24 годин, віджатий від води кишковий фабрикат занурюють до складу для обробки, а склад для обробки фабрикату кишок, що являє собою 0,5-2,0 % водяний розчин метилцелюлози, готують за 72 години перед передбачуваним використанням, співвідношення кишкового фабрикату й оброблюваного агента складає 1 1, температура, при якій проводять обробку, складає 10-12°С, а тривалість замочування фабрикату кишок у складі для обробки фабрикату кишок становить від 8 до 24 годин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15888
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62890.pdf139.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.