Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15888
Название: | Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки |
Авторы: | Шубіна, Лідія Юріївна Онищенко, В'ячеслав Миколайович Крівіч, Володимир Соломонович |
Дата публикации: | 15-дек-2003 |
Библиографическое описание: | Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки. Патент України на винахід № 62890, МПК 7 А22С17/14, А22С13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, В. С. Крівіч. № 2003043591. Заявл. 21 04 2003. Опубл. 15.12.2003, Бюл № 12. 3 с. |
Серия/номер: | 11;62890 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробки, що передбачає струшування і промивання від солі у воді з рН 7,0- 8,0 при температурі 15-20°С протягом 10-15 хв , а потім замочування у воді з рН 7,0-8,0 при температурі 20-35°С протягом 3-5 хв для свіжоконсервованого фабрикату, протягом 30-60 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 МІСЯЦІВ, протягом 1,5-2,0 годин для фабрикату з терміном зберігання понад 6 МІСЯЦІВ, ЯКИЙ відрізняється тим, що безпосередньо перед зануренням кишкового фабрикату у склад для обробки, проводять другий етап розмочування віджатого фабрикату кишок у СВІЖІЙ воді з рН 7,0-8,0 при температурі 6-10°С протягом 12-24 годин, віджатий від води кишковий фабрикат занурюють до складу для обробки, а склад для обробки фабрикату кишок, що являє собою 0,5-2,0 % водяний розчин метилцелюлози, готують за 72 години перед передбачуваним використанням, співвідношення кишкового фабрикату й оброблюваного агента складає 1 1, температура, при якій проводять обробку, складає 10-12°С, а тривалість замочування фабрикату кишок у складі для обробки фабрикату кишок становить від 8 до 24 годин. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15888 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
62890.pdf | 139.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.