Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875
Название: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Яковлева, Юлія Володимирівна
Дата публикации: 12-сен-2011
Библиографическое описание: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62695, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101593. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 2 с.
Серия/номер: 11;62695
Краткий осмотр (реферат): Композиція кріопротекторної дії для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, що містить сіль поварену харчову, яка відрізняється тим, що як речовини, які мають властивості кріопротекторів, містить лактозу та лактулозу, у наступному співвідношенні компонентів, у мас. %: лактулоза 43,0 лактоза 28,5 сіль поварена харчова 28,5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
62695.pdf133.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.