Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15869
Назва: | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Максименко, Ганна Євгенівна Гавриш, Андрій Володимирович Кортяк, Тетяна Анатоліївна Синько, Дмитро Анатолійович |
Дата публікації: | 25-сер-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 62386, МПК A23L 1/31 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько. № u201101592. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 25.08.2011, Бюл.№ 16. 2 с. |
Серія/номер: | 11;62386 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання сушеного м’ясного напівфабрикату, що включає зачищення м'яса від жиру та прожилок, нарізання на шматочки 150-500 г, заливання окропом у співвідношенні 1:(1,2-1,5), доведення до кипіння, варіння до готовності, подальше подрібнення вареного м'яса, додавання бульйону у кількості 10-20 % від маси вареного продукту, перемішування і висушування до вологості не більше 5 %, який відрізняється тим, що на стадії сушіння використовують спосіб сушки зі змішаним теплопідведенням. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15869 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62386.pdf | 137.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.