Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15869
Назва: Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Максименко, Ганна Євгенівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Кортяк, Тетяна Анатоліївна
Синько, Дмитро Анатолійович
Дата публікації: 25-сер-2011
Бібліографічний опис: Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 62386, МПК A23L 1/31 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько. № u201101592. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 25.08.2011, Бюл.№ 16. 2 с.
Серія/номер: 11;62386
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання сушеного м’ясного напівфабрикату, що включає зачищення м'яса від жиру та прожилок, нарізання на шматочки 150-500 г, заливання окропом у співвідношенні 1:(1,2-1,5), доведення до кипіння, варіння до готовності, подальше подрібнення вареного м'яса, додавання бульйону у кількості 10-20 % від маси вареного продукту, перемішування і висушування до вологості не більше 5 %, який відрізняється тим, що на стадії сушіння використовують спосіб сушки зі змішаним теплопідведенням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15869
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62386.pdf137.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.