Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15869
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorМаксименко, Ганна Євгенівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorКортяк, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСинько, Дмитро Анатолійович-
dc.date.accessioned2022-11-28T09:22:07Z-
dc.date.available2022-11-28T09:22:07Z-
dc.date.issued2011-08-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 62386, МПК A23L 1/31 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько. № u201101592. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 25.08.2011, Бюл.№ 16. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15869-
dc.description.abstractСпосіб одержання сушеного м’ясного напівфабрикату, що включає зачищення м'яса від жиру та прожилок, нарізання на шматочки 150-500 г, заливання окропом у співвідношенні 1:(1,2-1,5), доведення до кипіння, варіння до готовності, подальше подрібнення вареного м'яса, додавання бульйону у кількості 10-20 % від маси вареного продукту, перемішування і висушування до вологості не більше 5 %, який відрізняється тим, що на стадії сушіння використовують спосіб сушки зі змішаним теплопідведенням.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;62386-
dc.titleСпосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62386.pdf137.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.