Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15869
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Максименко, Ганна Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кортяк, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Синько, Дмитро Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T09:22:07Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T09:22:07Z | - |
dc.date.issued | 2011-08-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 62386, МПК A23L 1/31 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько. № u201101592. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 25.08.2011, Бюл.№ 16. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15869 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання сушеного м’ясного напівфабрикату, що включає зачищення м'яса від жиру та прожилок, нарізання на шматочки 150-500 г, заливання окропом у співвідношенні 1:(1,2-1,5), доведення до кипіння, варіння до готовності, подальше подрібнення вареного м'яса, додавання бульйону у кількості 10-20 % від маси вареного продукту, перемішування і висушування до вологості не більше 5 %, який відрізняється тим, що на стадії сушіння використовують спосіб сушки зі змішаним теплопідведенням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;62386 | - |
dc.title | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.