Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15869
Title: | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату |
Authors: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Максименко, Ганна Євгенівна Гавриш, Андрій Володимирович Кортяк, Тетяна Анатоліївна Синько, Дмитро Анатолійович |
Issue Date: | 25-Aug-2011 |
Citation: | Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 62386, МПК A23L 1/31 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько. № u201101592. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 25.08.2011, Бюл.№ 16. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;62386 |
Abstract: | Спосіб одержання сушеного м’ясного напівфабрикату, що включає зачищення м'яса від жиру та прожилок, нарізання на шматочки 150-500 г, заливання окропом у співвідношенні 1:(1,2-1,5), доведення до кипіння, варіння до готовності, подальше подрібнення вареного м'яса, додавання бульйону у кількості 10-20 % від маси вареного продукту, перемішування і висушування до вологості не більше 5 %, який відрізняється тим, що на стадії сушіння використовують спосіб сушки зі змішаним теплопідведенням. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15869 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.