Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15868
Назва: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв
Автори: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Даниленко, Лариса Володимирівна
Мовчан, Альона Олександрівна
Діденко, Олег Володимирович
Дата публікації: 10-сер-2011
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв. Патент України на корисну модель № 62081, МПК A23L 1/212 (2006.01). М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, А. О. Мовчан, О. В. Діденко. № u201100964. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 10.08.2011, Бюл.№ 15. 2 с.
Серія/номер: 11;62081
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв, який включає подрібнення томатів, відділення соку-самопливу та насіння, підігрів томатної маси, пресування з відділенням соку, змішування соків та консервування з отриманням цільового продукту, який відрізняється тим, що відокремлення насіння проводять в кількості не менше 99 % від їх кількості, подрібнюють, пресують, фільтрують та піддають відокремленню рідку та тверду фазу шляхом дворазового циклу заморожування (температура - 18° С) за наступною схемою: заморожування розморожування-пресування-фільтрація, причому рідина, яка виділяється під час пресування твердої фази зливається до загального об'єму соку, а тверда фаза, яка відділяється під час фільтрації рідкої фази, - до загальної кількості м'якоті, після чого отримані фракції зберігають.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15868
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62081.pdf133.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.