Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15868
Title: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв
Authors: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Даниленко, Лариса Володимирівна
Мовчан, Альона Олександрівна
Діденко, Олег Володимирович
Issue Date: 10-Aug-2011
Citation: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв. Патент України на корисну модель № 62081, МПК A23L 1/212 (2006.01). М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, А. О. Мовчан, О. В. Діденко. № u201100964. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 10.08.2011, Бюл.№ 15. 2 с.
Series/Report no.: 11;62081
Abstract: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв, який включає подрібнення томатів, відділення соку-самопливу та насіння, підігрів томатної маси, пресування з відділенням соку, змішування соків та консервування з отриманням цільового продукту, який відрізняється тим, що відокремлення насіння проводять в кількості не менше 99 % від їх кількості, подрібнюють, пресують, фільтрують та піддають відокремленню рідку та тверду фазу шляхом дворазового циклу заморожування (температура - 18° С) за наступною схемою: заморожування розморожування-пресування-фільтрація, причому рідина, яка виділяється під час пресування твердої фази зливається до загального об'єму соку, а тверда фаза, яка відділяється під час фільтрації рідкої фази, - до загальної кількості м'якоті, після чого отримані фракції зберігають.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15868
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62081.pdf133.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.