Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Назва: Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням
Автори: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Лариса Володимирівна
Гасай, Євгенія Леонідівна
Сподар, Катерина Вікторівна
Дата публікації: 25-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням. Патент України на корисну модель № 61774, МПК A23B 7/04 (2006.01). М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар. № u201100960. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Серія/номер: 11;61774
Короткий огляд (реферат): Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням, який полягає у тому, що ягоди миють, відокремлюють плодоніжку, звільняють від надлишкової вологи шляхом струшування або обдування повітрям, заморожують за температури не вище -24°±2 °С, який відрізняється тим, що підготовлені ягоди перед заморожуванням витримують у 0,5 % розчині натрійкарбоксиметилцелюлози протягом 10 хвилин, заморожують за температури -15...-35 °C, зберігають при температурі не вище -18°С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61774.pdf163.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.