Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorДаниленко, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorГасай, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorСподар, Катерина Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T08:47:59Z-
dc.date.available2022-11-28T08:47:59Z-
dc.date.issued2011-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням. Патент України на корисну модель № 61774, МПК A23B 7/04 (2006.01). М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар. № u201100960. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861-
dc.description.abstractСпосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням, який полягає у тому, що ягоди миють, відокремлюють плодоніжку, звільняють від надлишкової вологи шляхом струшування або обдування повітрям, заморожують за температури не вище -24°±2 °С, який відрізняється тим, що підготовлені ягоди перед заморожуванням витримують у 0,5 % розчині натрійкарбоксиметилцелюлози протягом 10 хвилин, заморожують за температури -15...-35 °C, зберігають при температурі не вище -18°С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;61774-
dc.titleСпосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуваннямuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61774.pdf163.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.