Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Даниленко, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гасай, Євгенія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Сподар, Катерина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T08:47:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T08:47:59Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням. Патент України на корисну модель № 61774, МПК A23B 7/04 (2006.01). М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар. № u201100960. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861 | - |
dc.description.abstract | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням, який полягає у тому, що ягоди миють, відокремлюють плодоніжку, звільняють від надлишкової вологи шляхом струшування або обдування повітрям, заморожують за температури не вище -24°±2 °С, який відрізняється тим, що підготовлені ягоди перед заморожуванням витримують у 0,5 % розчині натрійкарбоксиметилцелюлози протягом 10 хвилин, заморожують за температури -15...-35 °C, зберігають при температурі не вище -18°С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61774 | - |
dc.title | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.