Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Title: Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням
Authors: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Лариса Володимирівна
Гасай, Євгенія Леонідівна
Сподар, Катерина Вікторівна
Issue Date: 25-Jul-2011
Citation: Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням. Патент України на корисну модель № 61774, МПК A23B 7/04 (2006.01). М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар. № u201100960. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Series/Report no.: 11;61774
Abstract: Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням, який полягає у тому, що ягоди миють, відокремлюють плодоніжку, звільняють від надлишкової вологи шляхом струшування або обдування повітрям, заморожують за температури не вище -24°±2 °С, який відрізняється тим, що підготовлені ягоди перед заморожуванням витримують у 0,5 % розчині натрійкарбоксиметилцелюлози протягом 10 хвилин, заморожують за температури -15...-35 °C, зберігають при температурі не вище -18°С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61774.pdf163.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.