Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15850
Назва: | Спосіб виробництва дріжджового тіста |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Чуйко, Андрій Миколайович Верешко, Наталія В'ячеславівна Гальчинецька, Юлія Назарівна |
Дата публікації: | 17-лис-2003 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва дріжджового тіста. Патент України на винахід № 61618, МПК 7 A21D2/00, A21D8/02. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032320. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 4 с. |
Серія/номер: | 11;61618 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва дріжджового тіста, що включає приготування тіста з борошна, дріжджів, біологічно активної добавки й інших рецептурних компонентів, бродіння тіста, його розділення, розстойку і випічку тістових заготівок, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок із шкірочки, насіння або вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна, порошок попередньо змішують з борошном для рівномірного його розподілу в ТІСТІ і вносять на стадії замісу тіста, а процес бродіння тіста (включаючи розстойку) проводять протягом 2,5 год. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
61618.pdf | 200.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.