Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850
Назва: Спосіб виробництва дріжджового тіста
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Верешко, Наталія В'ячеславівна
Гальчинецька, Юлія Назарівна
Дата публікації: 17-лис-2003
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва дріжджового тіста. Патент України на винахід № 61618, МПК 7 A21D2/00, A21D8/02. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032320. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 4 с.
Серія/номер: 11;61618
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва дріжджового тіста, що включає приготування тіста з борошна, дріжджів, біологічно активної добавки й інших рецептурних компонентів, бродіння тіста, його розділення, розстойку і випічку тістових заготівок, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок із шкірочки, насіння або вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна, порошок попередньо змішують з борошном для рівномірного його розподілу в ТІСТІ і вносять на стадії замісу тіста, а процес бродіння тіста (включаючи розстойку) проводять протягом 2,5 год.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61618.pdf200.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.