Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Верешко, Наталія В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Гальчинецька, Юлія Назарівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T07:17:29Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T07:17:29Z | - |
dc.date.issued | 2003-11-17 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва дріжджового тіста. Патент України на винахід № 61618, МПК 7 A21D2/00, A21D8/02. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032320. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва дріжджового тіста, що включає приготування тіста з борошна, дріжджів, біологічно активної добавки й інших рецептурних компонентів, бродіння тіста, його розділення, розстойку і випічку тістових заготівок, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок із шкірочки, насіння або вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна, порошок попередньо змішують з борошном для рівномірного його розподілу в ТІСТІ і вносять на стадії замісу тіста, а процес бродіння тіста (включаючи розстойку) проводять протягом 2,5 год. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61618 | - |
dc.title | Спосіб виробництва дріжджового тіста | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.