Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorВерешко, Наталія В'ячеславівна-
dc.contributor.authorГальчинецька, Юлія Назарівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T07:17:29Z-
dc.date.available2022-11-28T07:17:29Z-
dc.date.issued2003-11-17-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дріжджового тіста. Патент України на винахід № 61618, МПК 7 A21D2/00, A21D8/02. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032320. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15850-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дріжджового тіста, що включає приготування тіста з борошна, дріжджів, біологічно активної добавки й інших рецептурних компонентів, бродіння тіста, його розділення, розстойку і випічку тістових заготівок, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок із шкірочки, насіння або вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна, порошок попередньо змішують з борошном для рівномірного його розподілу в ТІСТІ і вносять на стадії замісу тіста, а процес бродіння тіста (включаючи розстойку) проводять протягом 2,5 год.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;61618-
dc.titleСпосіб виробництва дріжджового тістаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61618.pdf200.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.