Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15849
Назва: посіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Верешко, Наталія В'ячеславівна
Гальчинецька, Юлія Назарівна
Дата публікації: 17-лис-2003
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів. Патент України на винахід № 61617, МПК 7 A21D13/08. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032319. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 3 с.
Серія/номер: 11;61617
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування жирового компонента, біологічно активної добавки, меланжу, ХІМІЧНИХ розпушувачів, солі, смакових і ароматичних добавок, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його ділення, розкатку в пласти, формування і випічку, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок з вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна або спиртогліцериновий екстракт із порошку у КІЛЬКОСТІ 0,1 - 0,5 % (на сухі речовини) до маси борошна, жировий компонент попередньо змішують з біологічно активною добавкою, перемішування інгредієнтів проводять протягом 20 - ЗО хв до отримання однорідної маси і замішують тісто протягом 1 - 2 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15849
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61617.pdf142.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.