Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15849
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Верешко, Наталія В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Гальчинецька, Юлія Назарівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T07:14:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T07:14:04Z | - |
dc.date.issued | 2003-11-17 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів. Патент України на винахід № 61617, МПК 7 A21D13/08. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032319. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15849 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування жирового компонента, біологічно активної добавки, меланжу, ХІМІЧНИХ розпушувачів, солі, смакових і ароматичних добавок, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його ділення, розкатку в пласти, формування і випічку, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок з вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна або спиртогліцериновий екстракт із порошку у КІЛЬКОСТІ 0,1 - 0,5 % (на сухі речовини) до маси борошна, жировий компонент попередньо змішують з біологічно активною добавкою, перемішування інгредієнтів проводять протягом 20 - ЗО хв до отримання однорідної маси і замішують тісто протягом 1 - 2 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61617 | - |
dc.title | посіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
61617.pdf | 142.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.