Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15849
Title: посіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Верешко, Наталія В'ячеславівна
Гальчинецька, Юлія Назарівна
Issue Date: 17-Nov-2003
Citation: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів. Патент України на винахід № 61617, МПК 7 A21D13/08. Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Н. Гальчинецька. № 2003032319. Заявл. 18.03.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 3 с.
Series/Report no.: 11;61617
Abstract: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування жирового компонента, біологічно активної добавки, меланжу, ХІМІЧНИХ розпушувачів, солі, смакових і ароматичних добавок, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його ділення, розкатку в пласти, формування і випічку, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують кріас-порошок з вичавків винограду в КІЛЬКОСТІ 1 - 5 % до маси борошна або спиртогліцериновий екстракт із порошку у КІЛЬКОСТІ 0,1 - 0,5 % (на сухі речовини) до маси борошна, жировий компонент попередньо змішують з біологічно активною добавкою, перемішування інгредієнтів проводять протягом 20 - ЗО хв до отримання однорідної маси і замішують тісто протягом 1 - 2 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15849
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61617.pdf142.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.