Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15848
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Віісторович | - |
dc.contributor.author | Простаков, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Гончаренко, Геннадій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T06:54:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T06:54:47Z | - |
dc.date.issued | 2003-11-17 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення томатного соусу. Патент України на винахід № 61379, МПК 7 A23L1/212. Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, Г. М. Гончаренко. № 2003010303. Заявл. 14.01.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15848 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва томатного соусу, який включає інспекцію, сортування, миття та видалення плодоніжок у томатів, їх подрібнення, відокремлення від них твердої фракції, введення в рідку фракцію цукру-піску, повареної солі, перемішування суміші, доведення її до кипіння, проварювання, фасування, стерилізацію, консервування, який відрізняється тим, що після подрібнення томатів їх розділяють на тверду, 16-18% від загальної маси суміші, та рідку, 84-82%, фракції, причому в тверду фракцію вводять 3,25-3,75% каміді гуари (Cyamopsis tetragonoloba L), перемішують та витримують суміш при t=18-24°C протягом 10-15хв, подрібнюють її на м'ясорубці з використанням ножової решітки з отворами, які мають конічну форму з максимальним вхідним діаметром 4,5мм та мінімальним вихідним діаметром 2мм, отриману масу подрібнюють з використанням ножової решітки з діаметром отворів не більшим за 1мм, потім з'єднують з рідкою фракцією томатів, цукромпіском та повареною сіллю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61379 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення томатного соусу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.