Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15848
Название: | Спосіб виготовлення томатного соусу |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Віісторович Простаков, Олександр Олександрович Гончаренко, Геннадій Миколайович |
Дата публикации: | 17-ноя-2003 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення томатного соусу. Патент України на винахід № 61379, МПК 7 A23L1/212. Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, Г. М. Гончаренко. № 2003010303. Заявл. 14.01.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 2 с. |
Серия/номер: | 11;61379 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва томатного соусу, який включає інспекцію, сортування, миття та видалення плодоніжок у томатів, їх подрібнення, відокремлення від них твердої фракції, введення в рідку фракцію цукру-піску, повареної солі, перемішування суміші, доведення її до кипіння, проварювання, фасування, стерилізацію, консервування, який відрізняється тим, що після подрібнення томатів їх розділяють на тверду, 16-18% від загальної маси суміші, та рідку, 84-82%, фракції, причому в тверду фракцію вводять 3,25-3,75% каміді гуари (Cyamopsis tetragonoloba L), перемішують та витримують суміш при t=18-24°C протягом 10-15хв, подрібнюють її на м'ясорубці з використанням ножової решітки з отворами, які мають конічну форму з максимальним вхідним діаметром 4,5мм та мінімальним вихідним діаметром 2мм, отриману масу подрібнюють з використанням ножової решітки з діаметром отворів не більшим за 1мм, потім з'єднують з рідкою фракцією томатів, цукромпіском та повареною сіллю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15848 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
61379.pdf | 90.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.